Personeelsadministratie

Het is tijdrovend en complex. Besteed het uit, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken!

Als u personeel in dienst heeft bent u verplicht om een salarisadministratie en personeelsdossiers bij te houden. Er zijn heel wat regels waar u zich aan moet houden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan alle inhoudingen, vakantiegelden en de brug van bruto- naar nettosalaris. Daarnaast moet alles op een correcte wijze doorgeven worden aan de juiste partijen: In- en uitdiensttreding, personeelsgegevens.
 
Door ons volledig of gedeeltelijk uw personeelsadministratie toe te vertrouwen, kunt u rekenen op  een juiste en volledige verwerking. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor loonadvies. Enkele van onze activiteiten zijn:
 
-     Verzamelen en muteren van stamgegevens (verwerken van nieuwe medewerkers, uitdiensttredingen en veranderde parttime-percentages)
-     Verwerken van de salarisadministratie (voorbereiden uitbetaling loon, belastingen en afdrachten)
-     Voorbereiding voor de loonaangifte
-     Registratie en rapportage van zaken zoals ziek- en betermeldingen
 
Wilt u uw personeelsadministratie ook uitbesteden? Neem contact met ons om te praten over een volledige of gedeeltelijke uitbesteding.
 

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen.

*U kunt uzelf altijd direct afmelden of uw gegevens inzien en/of wijzigen als u dit wenst. Wij hanteren een no-spam beleid.