Over Ons

Over Ons

Onze betrokken professionals denken altijd met u mee over kansen en risico’s en zijn uw vertrouwde partner. Samen halen we het beste uit uw onderneming.

Sinds 2023 is het boekhoudkantoor Asiye Göktekin omgevormd tot STA accountants. In samenwerking met de nieuwe vennoten Sema & Tuba, deskundige en ervaren professionals, hebben wij onze maatschappelijke structuur versterkt en staan we voor u klaar wanneer u ons nodig heeft. Als boekhoudkantoor bieden wij u diensten aan op het gebied van boekhouding, fiscaliteit en consultancy.

Ondernemen hoeft niet ingewikkeld te zijn mits u beschikt over de juiste middelen. Onze betrokken professionals denken altijd met u mee over kansen en risico’s en zijn uw vertrouwde partner. Met een goede begeleiding zorgen wij ervoor dat u weloverwogen besluiten kunt nemen.

Terwijl u zich focust op uw dagelijkse activiteiten, denken wij na over ontwikkelingen op de markt, wet- en regelgeving, het ondernemingsklimaat, uw personeelsadministratie, aftrekbare kosten, toekomstige cashflow en nog veel meer.

Bij STA accountant geloven we in ontwikkeling. Ons team bestaat uit professionals die allemaal hun eigen deskundige expertise hebben opgebouwd. Via bijscholingen en seminaries zorgen we ervoor dat onze kennis up-to-date blijft en onze dienstverlening voldoet aan de hoogste normen.

Maar niet alleen onze professionals, ook onze klanten verdienen het om kennis op te doen, vinden wij. Daarom geven we regelmatig informatie over relevante onderwerpen door middel van onze kennisbank, sociale mediakanalen, periodieke nieuwsbrieven en seminaries.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Neem dan snel contact met ons op of kom eens langs op één van onze kantoren om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen onder het genot van een kopje koffie.

Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten door in te springen op hun noden en aan te sturen waar dat nodig is met optimale communicatie en continue ontwikkeling.

  • Uw problemen worden gehoord
  • Wij bieden passende oplossingen

Zowel nu als in de toekomst willen wij bijdragen aan het realiseren van verantwoorde ondernemingen met een stevige fundament en een zekere toekomstverwachting.

  • Alle aangiftes of aanvragen worden tijdig ingediend
  • Tijdige aansturing o.b.v. de cijfers

Wat zeggen onze klanten?

STA-accountants is veel meer dan alleen een boekhoudkantoor. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Bekijk de recensies hieronder om te lezen wat andere klanten van ons vinden!

Onze partners